مهدویت در خصوص مسائل دینی و مهدویت
|
با توجه به اين كه خداوند متعال عليم و حكيم است، پس يكايك احكام، حكمت خاصى دارند، ولكن پى بردن به آن اسرار، براى ما هم، ميسر نيست و هم، چندان مفيد نيست چه اين كه با علم محدود ما از نيازها، استعدادها و نيز راه رفع نيازهاى واقعى و شكوفا كردن استعدادها به نحو صحيح و بدون مخاطرات جسمى و روحى، مادى و معنوى، چگونه مىتوان چنين ادعايى نمود. علاوه بر اين كه اساس در اين احكام، فراخوان بشر به تعبد و اظهار بندگى در مقابل حضرت پروردگار است. البته چه بسا ممكن است آگاهى به اين اسرار و حكمتها حداقل در بعضى افراد، موجب تقويت انگيزه آنها در پيروى از آن دستورات شود به همين جهت در صدد كنكاش از اسرار و حكمتهاى احكام مىكنند. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب امام باقر(عليه السلام) فرمودند: اميرمؤمنان، على بن ابى طالب(عليه السلام)، پس از بازگشت از نهروان و پس از اين كه به او خبر رسيد كه معاويه وى را دشنام مى گويد و لعن مى كند و ياران وى را مى كشد، در كوفه به منبر رفت و حمد و ثناى الهى گفت و بر پيامبر خدا درود فرستاد و از نعمت هايى كه خداوند به پيامبرش و به وى عنايت كرده بود، ياد كرد؛ موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب بسم الله الرحمن الرحيم و صلی الله علی محمّد و آله الطاهرين
زمان ظهور منجی عالم آمال الانبیاء وارث اوصیاء انسان کامل امام مهدی
بقیه الله حجه ابن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف رسیده است
ما در یک قدمی دوره ظهور آن امام هستیم ،
هر چند این علایم خود اظهر من الشمس میباشد که نیازی به قرائن و دلایل بطریقه غیر معمول و غیر عادی ندارد و نگارنده این سطور به کسانی که ذره ای به این حقیقت شک و شبه ای دارند توصیه مینماید به نفس خود مراجعه نمایند و علت عدم توفیق و فهم حقایق و ارزشها را در خود جستجو نمایند . اعرف الحق تعرف اهله - حق را بشناس اهل حق را خواهی شناخت. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب
موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب پایگاه صالحات - حجت الاسلام صدیقی : اگر این حرف را اینجا نزنم ، پس کجا بزنم ؟ می دانم حضرت آقا راضی نیستند ولی ما موظفیم که بگوییم. مرحوم آیت الله احمدی میانجی ازعرفای زمان و از شاگردان آیت الله بهجت(ره) بودند. ایشان به محضر امام زمان(عج) شرفیاب شده بودند ، در یکی از تشرفات گفتند که از امام زمان در خصوص رهبری آقا سید علی سوال کردم :
امام زمان (عجّل الله تعالي فرجه الشّریف) فرمودند: ایشان از ما هستند .
سخنرانی در بيت رهبري ، مراسم عزاداری حضرت زهرا سلام الله عليها (28/2/89) .
موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها:
بزرگان و اولیایی که زیارت کردهایم ـ بدون این که وقت مشخصی را تعیین کنند ـ اجمالا گفتهاند: فرج، نزدیک است. یعنی بیشتر مدت غیبت سپری شده و بسیاری از علائم ظهور تحقق پیدا نموده و مقدار کمتری از آنها باقی است. اما چه زمانی است، هیچکس نمیداند!
![]() خداوند در سوره مُلک میفرماید: «قُل أَرَأَيتُم إِن أَصبَحَ ماؤُكُم غَورًا فَمَن يَأتيكُم بِماءٍ مَعينٍ» «بگو (ای رسول ما!) به من خبر دهید، اگر آبهای شما به زمین فرو رود (و ناپدید شود) پس کیست که برای شما آب گوارا بیاورد؟» ظاهر این آیه شریفه این است که می خواهد انسان را متذکر به نعمتهای پروردگار نماید؛ آن هم یکی از نعمتهای حیاتی و با اهمیت. بسیاری از نعمتها هستند که مادامی که در دسترس ما میباشند، به آنها توجهی نداریم و قدر و ارزش آنها را نمیدانیم. اما هنگامی که از دست بروند، ناگهان متوجه فقدان آنها و ارزشی که داشتند میشویم. موضوعات مرتبط: مهدویت، ، برچسبها: ادامه مطلب بصائر: ابراهیم بن ابی البلاد گفت بحضرت رضا(ع) عرض کردم عبدالکریم ابن احسان از عبیده بن عبدالله بن بشر خثمعی از پدرت نقل کرد که فرمود من پشت سر پدرم نشسته بودم بر مرکب می خواست برود بعریض پیر مردی را که سر و ریشش سفید شده بود ملاقات کرد گفت پائین آمد و پیشانی او را بوسید موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب بصائر: عجلان ابی صالح از حضرت صادق(ع) راجع بقبه آدم پرسید؛ عرض کردم این قبه آدم است؟ فرمود: آری خداوند را قبه های زیادی است پشت این مغرب شما سی و نه مغرب است سرزمین سفید که پر از مخلوق است و از نور ما استفاده می نمایند ؛ یک چشم بهم زدن معصیت خدا را نکرده و نمی دانند خدا آدم را هم آفریده یا نه ؛از فلانی و فلانی بیزاری میجویند. عرض کردم چگونه است از فلان و فلان تبری بجویند با اینکه آنها نمیدانند خدا آدم را خلق کرده یا نه . در جواب آنها فرمودند : تو شیطان را می شناسی ؟ جواب بداد نه ؛ جز از راه خبر (خداوند)فرمود دستور داده اند به تو؛ او را لعنت کن و از او بیزاری جو . گفت آری . فرمود: همینطور به آنها نیز دستور داده اند به تبری. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ![]() خیلی ها به دنبال راهکاری برای سیر و سلوک و پیشرفت هستند. اما غافل ازاینکه موانعی نیز در این میان هست که اگر موانع را رفع نکنیم هرگز به آن راهکارها نخواهیم رسید و اگر به دنبال آنها برویم به مقصد نمی رسیم. این داستان درست مانند زمانی است که شخص بیماری دارو مصرف می کند ولی پرهیز نمی کند. به همان مقدار که دارو می خورد و بهبودی برایش حاصل می شود، با ناپرهیزی به همان مقدار سلامت و صحت خودش را عقب می اندازد.
سیر و سلوک هم مانند خیلی کارهای دیگر هم موانعی دارد و هم آفاتی. و چه بسا برخی از همین موانع، آفتهایی هستند برای سیر و سلوک که گاهی ناخودآگاه گریبانگیر سالک می شوند.
در این نوشتار به 12 مانع سلوکی اشاره می کنیم.
موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب امام خمینی رحمه الله علیه خاطره ای از سفر خود با مرحوم حاج شیخ عباس قمی بیان می کند:خورشید خود را بالاى سر ماشین كشیده بود و باران گرما بر سرمان مى ریخت . بیابان سوزان و بى انتها در چشمهایمان رنگ مى باخت و به كبودى مى گرایید از دور هم ، چیزى دیده نمى شد، ناگاه ماشین ما كه از مشهد عازم تهران بود از حركت ، ایستاد، راننده كه مردى بلند و سیاه چرده بود با عجله پایین آمد و بعد از آنكه ماشین را براندازى كرد خیلى زود عصبانى و ناراحت به داخل ماشین برگشت و گفت : موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب حضرت آیت الله العظمی مظاهری در نقل خاطرهای از استادشان آیت الله مرعشی نجفی میفرمایند: «خدا رحمتش کند، درجاتش عالیست، عالیتر کند، مرحوم آیت الله مرعشی، من مکاسب پیش ایشان خواندم، هم کفایه خواندم، هم مکاسب... ایشان بنایشان این بود برای اینکه خسته نشوند، یک قصهای گاهی اوقات یا خیلی از اوقات در میان درس برای شاگردها میگفتند و یکی از قصههایشان این بود که میگفتند: موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب شب جمعه ی این هفته زمین در پی اکسیر مدد بود موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب شاید برخى تصور کنند که در کتب اهل سنت، روایتى از پیامبر درباره لزوم مسح بر پا وارد نشده است، در حالى که با یک بررسى، بیش از سى روایت یافتیم که بسیارى از آنها بیانگر وضوى رسول خدا و اصحاب او است. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب وهابیها بسیاری از عقاید مسلمانان را حرام می دانند و بر خلاف عقائدآنها فتاوای را داده اند که به نمونه ای از آنها اشاره می کنیم: منابع موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: با مراجعه به تاریخ خوارج و بررسى حالات آنان روشن مى شود که در موارد گوناگونى این دو فرقه شبیه یکدیگرند، که به برخى از آن ها اشاره مى کنیم: منابع موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: گفت: بله فقط یک نفر. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب قرار شد همان روزها و همانجا عملش کنند. مثل هر جراحیای در هر جای دنیا، دکتر گفت او را بیهوش کنند اما اجازه نمیداد بیهوشش کنند و کسی نمیدانست چرا. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب روزى جبرئيل نزد رسول خدا (ص) آمد، در حالى كه گريه مى كرد، رسول خدا (ص) از علت گريه او پرسيد، جبرئيل عرض كرد: اين دختر (زينب) از آغاز زندگى تا پايان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گريبان خواهد بود. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب از امام على بن الحسین(علیه السلام) نقل شده است که فرمود: در روز عاشورا آن هنگام که سپاه دشمن حمله ور شد، امام(علیه السلام) دست هاى خود را به دعا بلند کرد و به پیشگاه الهى عرض کرد:
پی نوشت ها: (1) . ارشاد مفید، ص 447-488; تاریخ طبرى، ج 4، ص 321 (با مختصر تفاوت) و بحارالانوار، ج 45، ص 4. موضوعات مرتبط: دینی ، احادیث و حکایات از معصومین، ، برچسبها: موسى بن عمیر از پدرش نقل مى کند که امام(علیه السلام) (در روز عاشورا) به من فرمود: پی نوشت ها: (1) . احقاق الحق، ج 19، ص 429. موضوعات مرتبط: دینی ، احادیث و حکایات از معصومین، ، برچسبها: امام(علیه السلام) در صبح روز عاشورا پس از حمد و ثناى الهى خطاب به اصحابش فرمود: پی نوشت ها: (1) . تاریخ ابن عساکر، ج 14، ص 218. موضوعات مرتبط: احادیث و حکایات از معصومین، ، برچسبها: یکى از بارزترین نمادهاى تفکر عثمانى در کربلا منع آب از امام و سپاهش بود که به بهانه انتقام خون عثمان و کشته شدن او با لب تشنه انجام شد. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب روزی منصور برزج،از اصحاب امام صادق(ع)به آن حضرت عرض می کند:بسیار می بینیم از سلمان فارسی یاد می کنید.حضرت فرمودند:نگو سلمان فارسی،بگو سلمان محمدی. می دانی چرا از سلمان زیاد یاد می کنم.عرض کرد:نه.امام صادق(ع)فرمودند: موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب
وصیت نامه آیت الله العظمی سید علی قاضی طباطبائی از جمله وصیت نامه های بسیار مفید و آموزنده است که متن آن از این قرار است : بسم الله الرحمن الرحیم الحـمـد لله الذی لا یـبقی الا وجهه و لا یدوم الا ملکه و الصلوة و السلام علی خاتم النبیین الذی هـو البـحـر و الائمة الاطهار من عترته جواریه و فلکه ، صلی الله علیه و علیهم ما سلک سلکه و نسک نسک. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب ما در این دنیا برای تشخیص راه از چاه نیازمند به ارتباط با عالمان پاک و خداجوی داریم و باید از وجود آنان و کلام و قلم آنان خود را بهره مند سازیم. کسانی که خود را از این نعمت بی بهره سازند بدون شک در دام بلا گرفتار خواهند شد.
موضوعات مرتبط: ، ، برچسبها: ادامه مطلب در روایتی از رسول خدا (ص) نقل شده است که فرمود: شب عرفه، شبی است که دعاها در آن مستجاب است و کسی که آن شب را به عبادت بپردازد، پاداش سالها عبادت را دارد و این شب، شب مناجات و توبه است. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب پیامبر خدا(ص) فرمودند: "جمله «لا حول و لا قوة الا باللّه» ۹۹ درد را شفا میدهد که سادهترین آنها اندوه است۱". موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها:
شرح دعای محبت توصیه شده از مرحوم آیت الله سید علی آقای قاضی و داستان جالب میرزا خلیل طبیب اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي حُبَّك وَ حُبَّ ما تُحِبُّه وَ حُبَّ مَن یُحِبُّکَ وَ العَمَلَ َ الَّذِي ْ يُبَلِّغُنِي اِلی حُبِّکَ وَ اجْعَل حُبَّك اَحَبَّ الاَشیاءِ اِلیَّ ترجمه: خداوندا محبت خود را و محبت کسانی را که دوست داری و محبت کسی که تو را دوست دارد و عملی که مرا بسوی محبتت برساند را ؛ روزی ما بفرما و محبت خود را محبوب ترین چیزها نزد ما قرار بده. همانطور که در چند پست قبلی گفته شد بعد از بررسی سند دعای محبت که مرحوم آقا سید علی آقای قاضی توصیه می کردند در قنوت نماز خوانده شود حالا به شرح این دعا می پردازیم. اول اینکه او باید روزی کند نه اینکه تو بدوی که محبت آن کسی که از قبل دوست داری تو دلت بیاندازی!!! اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي حُبَّك وَ حُبَّ ما تُحِبُّه وَ حُبَّ مَن یُحِبُّکَ .......... حب جمال و حب کمال را با هم می خواهید.
. موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب دراینکه تاریخ پیدایش اهل سنت از چه زمانی آغاز شده است، اقوالی ذکر شده است. اما قبل از آنکه به تاریخ پیدایش بپردازیم، لازم است در مورد واژه اهل «سنت» یاد آور شویم که اهل سنت به معنای آنچه در ذهن است – یعنی پیروان سنت پیامبر(ص)- نیست؛ چرا که در کتاب «صحیح مسلم» در مورد واژه «سنت» آمده: «هی الطریقه المعتاده سواء کانت حسنه او سیئه»[1]. یعنی سنت به معنای راه عادی است خواه خوب باشد یا بد. و لذا می توان گفت بیشتر کسانی که خود شان را اهل سنت می نامند در واقع پیرو سنت ابوبکر و عمر هستند نه سنت پیامبر(ص) و بنا براین نسبت به سنت پیامبر(ص) باید ایشان را اهل تسنّن نامید نه اهل سنّت. اما درعین حال در اینکه تاریخ پیدایش اهل سنت از چه زمانی آغاز شده است، اقوالی ذکر شده که به آن اشاره می کنیم: موضوعات مرتبط: دینی ، ، برچسبها: ادامه مطلب |
|
[ طراحی : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |